12-ф (2022-2023 навч.рік)


2023

12-Ф

Основи  анатомії

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

Конспект це ваші оцінки!

22.02.23р.  1год.

Тема:Контрольна  робота

1.Особливості будови тіла ВРХ у молочному скотарстві.

2.Зміни організму  молочної корови у різні періоди лактації.

3.Особливості будови органів травлення корови у молочному скотарстві.

4.Особливості будови органів кровообігу корови у молочному скотарстві.

5.Будова та особливості формування та молочної залози ВРХ.

6.Особливості формування та функціонування молочної залози ВРХ.

7.Розвиток плода ВРХ.

8.Вплив плода на організм корови.

Дати відповіді на запитання

Правильна і повна відповідь на запитання 4 бали

Вибір запитань по першій букві прізвища:

Б…, Г…, Д…, Є..., З... - 1,  5,  8;

                                   К…, М…  - 2,  4,  6;

                                   О…, П…,Р… - 3,  7,  2

                       С..., Ч..., Ш..., Я... - 7, 6 ,1

           Тематична атестація!!!

            Дякую за співпрацю.

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

p09v06mtf@gmail.com   

1.02.23р.  1год.

Тема: Розвиток плода ВРХ  Інтернет джерела

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.


25.01.23р.  1год.

Тема: Особливості будови  кровообігу корови с.30-31

Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.

17.01.23р.  1год.

Тема: Особливості будови органів травлення корови   с.20-29

Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.




Я вітаю Вас з початком нової  дисципліни та хорошою співпрацею

Доброго дня

Основи молочного  скотарства

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»  

*А.І.Фененко «Машинне доїння корів і первинна

 обробка  молока»

                              Конспект це ваші оцінки!

22.02.2023р.    2год.

Тема: Концентровані корми  с.192-200

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис 

Тема: Коренебульбоплоди   с.1555-162

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис 

Дякую за співпрацю!

1.02.2023р.    2год.

Тема:Правила відбору і оцінювання вимені корів на придатність до машинного доїння с10-14

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис 

 Тема:Рефлекс молоковіддачі та інтенсивність утворення молока с15-16

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!

25.01.2023р.    2год.

 Тема:Особливості будови вимені с.42-44 

Тема: Хімічний склад плазми крові та молока с.30-31 

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!

18.01.2023р.    2год.

 Тема: Анатомічна будова і морфологічне оцінювання молочної залози корів  с.42-44

Тема: Фактори та характеристика молочної залози, сполучної та жирової тканини  с.42-44

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!



Я вітаю Вас з початком нової  дисципліни та хорошою співпрацею

Доброго дня

Основи молочної справи

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»  

*А.І.Фененко «Машинне доїння корів і первинна

 обробка  молока»

                              Конспект це ваші оцінки!

23.02.2023р.    2год.

Тема: Технологічні схеми обробки і переробки молока с. 113-128

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Тема: Танки-охолодники молока с. 142-150

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!

 31.01.2023р.    2год.

Тема:  ЛПР 3.Принцип дії пастеризатора  с.154-158 Інтернет джерела

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис: призначення та принцип роботи пастеризатора

Тема: ЛПР 2. Визначення  чистоти,  кислотності та густини молока  Інтернет джерела

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис: що таке чистота, кислотність та густина молока

Дякую за співпрацю! 

30.01.2023р.    1год.

Тема:  ЛПР 2. Визначення  чистоти,  кислотності та густини молока   Інтернет джерела 

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис: що таке чистота, кислотність та густина молока 

Дякую за співпрацю! 

26.01.2023р.    2год.

 Тема:  Аналіз молока 

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис 

Тема: Молочна лабораторія та її обладнання с.128-158

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опиc 

Дякую за співпрацю!

24.01.2023р.    2год.

Тема: Молочна лабораторія та її обладнання с.128-158

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Тема: ЛПР 1. Агрегати для очищення і охолодження молока с.128-158

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис  про машини та обладнання для очищення і охолодження молока

Інструктаж з ОП

Дякую за співпрацю!

23.01.2023р.    1год.

Тема: ЛПР 1. Агрегати для очищення і охолодження молока с.128-158

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис  про машини та обладнання для очищення і охолодження молока

Інструктаж з ОП

Дякую за співпрацю!

19.01.2023р.    2год.

Тема: Первинна обробка, зберігання і транспортування молока

 * c.128-175

 Тема: Особливості та правила одержання молока від хворих корів  Інтернет джерела

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!

17.01.2023р.    2год.

 Тема: Заключний масаж і машинний додій  Інтернет джерела

Тема: Умови одержання високоякісного молока Інтернет джерела 

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!

16.01.2023р.    1год.

 Тема:Вплив різних факторів на продуктивність корів с.105-119

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!

12.01.2023р.    2год.

 Тема: Вступ. Мета і завдання предмета (характеристика спеціальності "Дояр"

  Тема: Склад молока і його властивості с.16-18

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис

Дякую за співпрацю!






12-Ф

Доброго дня

Виробниче навчання

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

Конспект це ваші оцінки!

30.01.2023р.    3год.

Тема: Норми годівлі та складання раціонів годівлі корів та молодняку ВРХ.

Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис норми годівлі та скласти  добовий раціон для  корови (вага 580кг, надій молока 25л), а також для теляти (вага 180кг). Прошу переглянути  2-3 відео в інтернеті

Дякую за співпрацю!

23.01.2023р.    3год.

Тема: Оцінювання та визначення придатності корів до машинного доїння

Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис,  2-3 відео в інтернеті

Дякую за співпрацю!

16.01.2023р.    3год.

Тема: Екскурсія на молочно-тваринну ферму.

Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис,  2-3 відео в інтернеті

Дякую за співпрацю!








22.11.2022р.

Тема: Характеристика навчального процесу та виробничого навчання з професії Дояр 4-го розряду.

Інструктаж з ОП

17.10.2022р.

Тема: Догляд та годівля свиней. Інструктаж з ОП с.331-377

Охорона праці на фермі при догляді та годівлі свиней!

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис,  2-3 відео в інтернеті

Дякую за співпрацю!

13.10.2022р.

Тема: Догляд та годівля ВРХ. Інструктаж з ОП

Охорона праці на фермі при догляді та годівлі ВРХ!

Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис,  2-3 відео в інтернеті

Дякую за співпрацю

24.09.2022р.

Тема:  Прибирання, транспортування та утилізація гною. Інструктаж з ОП

Охорона праці на фермі при  прибиранні, транспортуванні та утилізації гною!








«Машини та обладнання  на  тваринницьких фермах»

Підручник: М.С. Носов  «Механізація робіт на тваринницьких фермах»

1.12.2022р.

Тема: Силові і освітлювальні проводки Інтернет джерела

Пропоную написати, які силові і освітлювальні проводки встановлюють в тваринницьких приміщеннях

Тема: Електрообладнання ферм Інтернет джерела

Пропоную написати, яке електрообладнання  повинно бути на фермі

Дякую за співпрацю!

30.11.2022р.

Тема: ЛПЗ -4 Механізація для дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання  Інтернет джерела

Пропоную написати, які машини та обладнання повинні бути на фермі для  дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання

Охорона праці на фермі при дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання

Дякую за співпрацю!

29.11.2022р.

Тема: ЛПЗ -4 Механізація для дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання  Інтернет джерела

Пропоную написати, які машини та обладнання повинні бути на фермі для  дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання

Охорона праці на фермі при дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання

Тема: Загальнофермерські машини та обладнання с.356-365

Пропоную написати, які машини та обладнання повинні бути на фермі.

Дякую за співпрацю!

24.11.2022р.

Тема: Загальнофермерські машини та обладнання с.356-365

Пропоную написати, які машини та обладнання повинні бути на фермі.

Тема:ЛПЗ -3 Механізація для прибирання гною c.167-186

Охорона праці на фермі при  прибиранні, транспортуванні та утилізації гною!

Виконати рисунок транспортера ТСН-3 та описати принцип роботи можливі несправності.

Дякую за співпрацю!

22.11.2022р.

Тема:ЛПЗ -3 Механізація для прибирання гною c.167-186

Охорона праці на фермі при  прибиранні, транспортуванні та утилізації гною!

Виконати рисунок транспортера ТСН-3 та описати принцип роботи можливі несправності.

Дякую за співпрацю!

20.10.2022р.  

Тема: Вступ. Технологічні схеми переробки кормів  Законспектувати  с.58-61


Пропоную прочитати, подивитися та зробити короткий опис,  відео в інтернеті

20.10.2022р. 

Тема:   Машини для переробки грубих і зелених кормів Законспектувати  с.86-95  



Основи  ветеринарної  медицини

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

Конспект це ваші оцінки!

30.11.22р.  1год.

Тема: Заразні хвороби с.656-668

Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.

29.11.22р.  2год.

Тема: Внутрішні незаразні хвороби с.656

Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.

23.11.22р.  2год.

Тема: Хірургічні хвороби  с.642-656

Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.


Основи  анатомії

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

Конспект це ваші оцінки!

14.10.22р.  1год.

Тема: Функціональне значення залоз  с.40-44

Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.

13.10.22р.  1год.

Тема: Поняття про залози внутрішньої секреції  с.38-40

Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.

01.10.22р.  1год.

Тема: Система органів  дихання птиці с.32-34

 Пропоную прочитати та зробити короткий опис. 

Дякую за співпрацю.

24.09.22р.  1год. 

Тема: Серцево-судинна система с.29-32

 Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

16.09.22р.  1год.  

Тема:  Система органів травлення тварин  с.20-29

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!



                         Тваринництво

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини» 

Конспект це ваші оцінки!

2.12.22р.  2год.

Тема: Контрольна робота 2

І варіант

  1. Біологічні особливості свиней.

  2. Способи утримання та годівля птиці

  3. Скласти добовий раціон  для свиней

ІІ варіант

  1. Біологічні особливості птиці.

  2. Способи утримання та годівля свиней

  3. Скласти добовий раціон для птиці

Написання контрольної роботи

Дати відповіді на запитання

Вибір варіанту по першій букві прізвища:

 

І  варіант -Б… ,Д…,З…,Є…, К...,...М 

 

І І варіант - Н…, О…, П…, Р…,С…, Ч..,Ш...,Я

Тематична атестація!!!

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

p09v06mtf@gmail.com 

Тема: ЛПР-6 Визначення норми годівлі сільськогосподарської птиці

Охорона праці 

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Дякую за співпрацю!

25.11.22р.  2год.

Тема:  Виробництво харчових яєць та  м’яса птиці с.382-385

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Тема: Утримання та розведення птиці с.405-424

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові! 

18.11.22р.  2год.

Тема: Біологічні особливості птиці с.371-378

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Тема: Утримання та розведення птиці с.378-421

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові! 



21.10.22р.  2год.

Тема:  Біологічні особливості свиней с.331-332

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Тема: Породи свиней с.332-343

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

19.10.22р.  2год.

Тема: ЛПР-2 Зважування і нумерація ВРХ різними способами

Охорона праці при зважуванні та нумерації ВРХ! 

Пропоную прочитати в інтернет-джерелах, які є способи зважування та нумерації ВРХ, а  також зробити короткий висновок. 

 Якщо, в дома є ВРХ, зробіть опис   на основі свого господарства.

Тема: Контрольна робота 1

Дати відповіді на запитання

Правильна і повна відповідь на запитання 4 бали

Вибір запитань по першій букві прізвища:

Б…, Г…, Д…, Є..., З... - 1,  5,  8;

                                   К…, М…  - 2,  4,  6;

                                   О…, П…,Р… - 3,  7,  9

                       С..., Ч..., Ш..., Я... - 10, 11 ,14   

  1. Сучасний стан тваринництва.

  2. Значення продукції тваринництва і птахівництва у харчуванні людини.

  3. Шляхи підвищення галузей тваринництва та птахівництва на сучасному етапі.

  4. Оцінка поживності кормів.

  5. Технологія приготування сіна.

  6. Технологія приготування силосу.

  7. Технологія приготування сінажу.

  8. Корми рослинного походження та їх характеристика.

  9. Корми тваринного походження та їх характеристика.

10. Хімічне консервування кормів.

11. Корми для виробництва свинини.

12. Корми для годівлі птиці.

13. Вирощування молодняку ВРХ у молочний період.

14. Вирощування молодняку ВРХ у після молочний період.

15. Особливості дорощування молодняку.

16. Вплив на відгодівлю худоби: вік, порода, стать.

Тематична атестація!!!

 Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові! 

12.10.22р.  2год.

Тема:  Годівля тварин основного стада

  с.276-286

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Тема: ЛПР- 1 Схеми випоювання телят. с.303-306

 Відгодівля ВРХ  різними видами с.276-286

Пропоную прочитати та зробити короткий висновок по випоюванню телят та відгодівлею ВРХ. 

А ще буде краще, якщо опис буде на основі свого господарства.

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!

17.09.22р.  2год.  

Тема:  Оцінка поживності кормів  с.101-135

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!


«Основи зоогігієни»

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

Конспект це ваші оцінки!

17.10.22р.  2год. 

Тема: Гігієна догляду за тваринами  с.245-246

Пропоную прочитати та зробити короткий опис.

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!














Основи молочної справи

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»  

*А.І.Фененко «Машинне доїння корів і первинна

 обробка  молока»

                              Конспект це ваші оцінки!

18.05.2022р.    1год.

Контрольна робота 2. 

 Дати відповіді на запитання

Вибір запитань по першій букві прізвища:

Б…, В…, Г… - 1,  5,  8;

                                   З…,К…, М…  - 2,  4,  6;

                                        О…, П…,С…,Ш… - 3,  7,  9.

1. Мета та типи пастеризації.

2. Принцип дії пастеризатора.

3. Принцип роботи сепаратора.

4. Мийні і дезінфікуючі розчини.

5. Особливості миття і дезінфекції доїльної апаратури.

6. Особливості миття і дезінфекції пастеризатора.

7. Особливості миття і дезінфекції охолоджувачів.

8. Обладнання для обліку молока.

9. Охарактеризуйте вихід вершків з молока певної жирності.

Тематична атестація!!!

 Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  


Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!


17.05.2022р.    2год.

 Тема:   ЛПР 14. Будова і принцип дії охолоджувально-пастеризаційної установки

Пропоную прочитати, виконати рисунок  та описати принцип роботи охолоджувально-пастеризаційної установки 

Охорона праці при роботі охолоджувально-пастеризаційної установки   молока! 

с.154-158

 Тема: Система ТО доїльних апаратів та обладнання для первинної обробки і переробки молока 

Пропоную прочитати та описати систему ТО доїльних апаратів та обладнання для первинної обробки і переробки молока

с.175-207

 11.05.2022р.    1год.

 Тема:   ЛПР 14. Будова і принцип дії охолоджувально-пастеризаційної установки

Пропоную прочитати, виконати рисунок  та описати принцип роботи холоджувально-пастеризаційної установки 

Охорона праці при роботі холоджувально-пастеризаційної установки   молока! 

с.154-158

10.05.2022р.    2год.

Тема:  ЛПР 13. Принцип дії фреонової та аміачної холодильних установок

Пропоную прочитати, виконати рисунок  та описати принцип роботи фреонової та аміачної холодильних установок.  

Охорона праці при роботі фреонової та аміачної холодильних установок  молока! 

с.150-154

04.05.2022р.    1год.

Тема: ЛПР 12. Будова і робота очисника-охолодника молока     

Пропоную прочитати, виконати рисунок  та описати принцип роботи очисника-охолодника молока. Охорона праці при роботі очисника-охолодника молока! с.142-153

27.04.2022р.    1год.

Тема: ЛПР 12. Будова і робота очисника-охолодника молока     

Пропоную прочитати, виконати рисунок  та описати принцип роботи очисника-охолодника молока. Охорона праці при роботі очисника-охолодника молока! с.142-153

23.04.2022р.    1год.

Тема:    Танки-охолодники молока 

Пропоную прочитати та описати с.142-153

20.04.2022р.    1год.

    Тема:   Танки-охолодники молока  

Пропоную прочитати та описати с.142-153

13.04.2022р.    1год.

   Тема:  Технологічні схеми обробки і переробки молока

Пропоную прочитати та описати с.128-157

06.04.2022р.    1год.

ЛПР 11. Оволодіння  правилами машинного доїння

Пропоную прочитати та описати, як потрібно видоїти корову? Що потрібно при цьому врахувати.

 Охорона праці!  с.57-65

30.03.2022р.    2год.

ЛПР 9. Будова і робота  доїльних апаратів

Пропоную прочитати, описати та  виконати рисунок доїльного апарата. Принцип роботи доїльного апарата знати! Охорона праці!  с.21-29

ЛПР 10. Будова і робота  доїльних установок

 Пропоную прочитати, описати та  виконати рисунок доїльної установки. Принцип роботи доїльної установки знати! Охорона праці!  с.66-83

                            26.03.2022р.    2год.

     ЛПР 9. Будова і робота  доїльних апаратів

Пропоную прочитати, описати та  виконати рисунок доїльного апарата. Принцип роботи доїльного апарата знати! Охорона праці!  с.21-29

                                23.03.2022р.    1год.

Тема:Технологія машинного доїння 

Пропоную прочитати та описати  с.28-56

23.03.2022р.    1год.

 Тема:Доїльні апарати

Пропоную прочитати та описати  с.59-65 

16.03.2022р.    2год.

ЛПР 8. Вихід вершків із молока певної жирності

Пропоную знайти, прочитати та описати, а також провести дослідження в домашніх умовах

Тема: Підбір корів для машинного доїння

Пропоную прочитати та описати  с.57-59

 

Тема:Доїльні апарати

Пропоную прочитати та описати  с.28-56  

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!


Основи молочного скотарства

Конспект це ваші оцінки!

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

18.05.2022р.    1год.

Контрольна робота 2. 

 Дати відповіді на запитання

Вибір запитань по першій букві прізвища:

Б…, В…  -  І варіант

                                  Г…, З…,К…  -  ІІ варіант

                                       М…, О…, П… -  ІІІ варіант

                                  С…,Ш… - ІV варіант

 І варіант

1. Показники молочної продуктивності корів.

2. Поняття про лактацію.

3. Шляхи підвищення м’ясної продуктивності корів.

  ІІ варіант

1. Поняття про породу, класифікація.

2. Природне парування, штучне осіменіння.

3. Вплив умов годівлі і утримання тварин на зрілість.

  ІІІваріант

1. Показники м’ясної продуктивності корів.

2. Поняття про сервіс – період.

3. Шляхи підвищення молочної продуктивності корів.

  ІV варіант

1. Фактори впливу на кількість і якість продукції корів.

2. Поняття про період запуску.

3. Методи розведення і підбір у скотарстві.

Тематична атестація!!!

 Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  


Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!


17.05.2022р.    1год.

Тема:  ЛПР-4 Ознайомлення з роботою і технологічним обладнанням пункту штучного осіменіння

Пропоную прочитати та описати -*Інтернет джерела 

Зробити висновок:  яке обладнання на пункті штучного осіменіння?

11.05.2022р.    1год.

Тема:  ЛПР-4 Ознайомлення з роботою і технологічним обладнанням пункту штучного осіменіння

Пропоную прочитати та описати -*Інтернет джерела 

Зробити висновок:  яке обладнання на пункті штучного осіменіння?

10.05.2022р.    1год.

Тема: Вирощування ремонтного молодняку

Пропоную прочитати та описати. 

Зробити висновок: з якою метою  проводиться вирощування ремонтного молодняку?

 с.303-307

04.05.2022р.    1год.

Тема: Ознаки вагітності та пологи корів

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок. с.95-100

27.04.2022р.    1год.

Тема:  Природне парування, штучне осіменіння 

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок при природному паруванні та штучному осіменінні тварин.  с.88-95

23.04.2022р.    1год.

Тема:  Вплив умов годівлі і утримання тварин на дозрівання 

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок зрілості тварин.  с.88-95

20.04.2022р.    1год.

Тема:  Статева і господарська зрілість тварин

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок зрілості тварин.  с.88-95

13.04.2022р.    1год.

ЛПР -3 Особливості будови тіла та масті тварин   в області  

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок між породами корів.  с.251-313

06.04.2022р.    1год.

ЛПР -3 Особливості будови тіла та масті тварин   в області  

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок між породами корів.  с.251-313

29.03.2022р. 1год.

Тема:  Методи розведення і підбір у скотарстві

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок між методами розведення корів.  с.88-95

22.03.2022р. 1год.

 Тема: Поняття про породу, класифікація порід

Пропоную прочитати та описати. Зробити висновок між породами корів.  с.56-60

19.03.2022р. 1год.

Тема:Продуктивність сільськогосподарських тварин

Пропоную прочитати та описати  с. 77-82; 251-252

15.03.2022р. 1год.

Тема:Продуктивність сільськогосподарських тварин 

Пропоную прочитати та описати  с. 77-82; 251-252

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

Дякую за співпрацю!

Миру та будьте здорові!


Виробниче навчання

Конспект це ваші оцінки!

03.05.2022р. 3год.

Тема: Будова доїльного майданчика. Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, переглянути та описати доїльний майданчик нана 100голів ВРХ.  Правила з охорони праці на доїльних майданчиках

Інтернет джерела

26.04.2022р. 3год.

Тема:  ТО доїльних апаратів та установокІнструктаж з ОП

Пропоную прочитати, переглянути та описати технічне обслуговування доїльних апаратів та установок. Необхідно знати, з якою метою проводиться ТО  доїльних апаратів та установок! Яких правил з охорони праці потрібно дотримуватись про проведенні ТО?

Інтернет джерела

19.04.2022р. 3год.

Тема:  Машинне доїння корів.Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, переглянути та описати машинне доїння корів . Необхідно знати роботу  оператора машинного доїння! 

12.04.2022р. 3год. Тема: Принцип дії пастеризатора. Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, описати та виконати технологічну схему пастеризатора. Необхідно знати принцип роботи пастеризатора! 

05.04.2022р. 3год. Тема: Принцип дії  сепаратора

Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, описати та виконати технологічну схему сепаратора. Необхідно знати принцип роботи сепаратора! 

29.03.2022р. 3год. Тема: Технологічні схеми машин і обладнання для первинної обробки, зберігання і транспортування молока. Інструктаж з ОП

Пропоную прочитати, описати та виконати технологічну схему первинної обробки молока.  Обовязково повинен бути інструктаж з охорони праці

22.02.2022р. 3год. Тема: Ознаки наближення пологів, підготовка корів до пологів. Інструктаж з ОП 

Інтернет джерела

Пропоную прочитати та описати ознаки наближення пологів, підготовка корів до пологів  ВРХ.

Інтернет джерела

19.03.2022р. 3год. Тема: Ознаки наближення пологів, підготовка корів до пологів. Інструктаж з ОП  

Пропоную прочитати та описати

Інтернет джерела

15.03.2022р. 3год. Тема: Технологічне обладнання пункту штучного осіменіння.  Інструктаж з ОП 

Пропоную прочитати та описати обладнання пункту для штучного осіменіння ВРХ.

Інтернет джерела

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  














8.02.2022р. 3год.Органолептичне оцінювання якості кормів. Інструктаж з ОП 

Пропоную прочитати та описати види та яка може бути якість кормів для ВРХ з дотриманням правил з охорони праці. 

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  



12-Ф

Доброго дня!

Основи молочного скотарства

Конспект це ваші оцінки!

8.02.2022р. 1год.

  ЛПР-1 Види кормів для великої рогатої худоби

Пропоную прочитати та написати:

 *які корми видають ВРХ

* в якій кількості

* від чого залежить  надій молока

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»  

 Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

Дякую за співпрацю!

Будьте здорові!



Основи молочної справи

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»  

*А.І.Фененко «Машинне доїння корів і первинна обробка  молока»

9.02.2022р.    2год.

ЛПР 3. Принцип дії пастеризатора *с.154-158.

ЛПР 4. Принцип дії  сепаратора *с.154-158.

Пропоную написата призначення та виконати рисунок пастеризатора та сепаратора. Кожна лабораторна окремо.

Необхідно знати принцип роботи пастеризатора та сепаратора 


Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

Дякую за співпрацю!

Будьте здорові!











12-ф 

Основи молочного скотарства

Я вітаю Вас з початком нової  дисципліни та хорошою співпрацею

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»


17.02.2021р.  

  Тема: Потреба ВРХ  у поживних речовинах.










Пропоную законспектувати  с.130-135


                                             24.02.2021р.

  Тема: Корми, їх класифікація. 


Пропоную законспектувати  с.135-137

  Тема: Соковиті та грубі корми.  Пропоную законспектувати  с.137-192

                                           3.03.2021р.

  Тема: Концентровані корми. Пропоную законспектувати  с.192-200

Тема: Коренебульбоплоди. Пропоную законспектувати  с.155-162


                                 10.03.2021р. 

Тема: Відходи технічних виробництв, корми тваринного походження. 


Пропоную законспектувати  с.200-202 

                                                                                                                                                  10.03.2021р. 

Тема: Види кормів для великої рогатої худоби. Пропоную законспектувати  с.207-217


17.03.2021р.  

Тема:   Норми годівлі та складання раціону годівлі. Пропоную законспектувати  с.

17.03.2021р. 

  Контрольна робота 1

                                 Дати відповіді на запитання

Вибір запитань по першій букві прізвища:

А…,Б… Д…, З…,Є…  - 1,  5,  8;

                                   К…,Л…, М…,О… - 2,  4,  6;

                                        Р…, С…,Ф…,Ш… - 3,  7,  9.

 Запитання:

  1. Яка потреба  корів  у поживних речовинах.

  2. Корми, їх класифікація.

  3. Які є соковиті  корми та їх характеристика.

  4. Які є грубі  корми та їх характеристика.

  5. Які є концентровані  корми та їх характеристика.

  6. Що відноситься до коренебульбоплодів та їх характеристика.

  7. Які є корми відходи технічних виробництв та їх характеристика.

  8. Які є корми тваринного походження та їх характеристика.

  9. Норми годівлі та складання раціону годівлі.

 Тематична атестація!!!

 Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

24.03.2021р.  

Тема: Продуктивність сільськогосподарських тварин. Пропоную законспектувати  с.251-252  


26.03.2021р.

 Тема:   Поняття про породу, класифікація порідПропоную законспектувати  с.251-252  

 Тема:  Методи розведення і підбір у скотарстві.  Пропоную законспектувати  с.88-95

2.04.2021р.

 Тема:  Особливості будови тіла та масті тварин   в області.  Пропоную законспектувати  с.262-273    

9.04.2021р.

 Тема:  Статева і господарська зрілість тварин. Пропоную законспектувати  с.60-82

Тема:  Вплив умов годівлі і утримання тварин на дозрівання. Пропоную законспектувати  с.95-99   

16.04.2021р.  

 Тема: Природне парування,штучне осіменіння. Пропоную законспектувати.  с.88-95

 

Тема: Ознаки вагітності та пологи корів. Пропоную законспектувати. с.95-99

23.04.2021р. 

 Тема: Вирощування ремонтного молодняку. Пропоную законспектувати. с.303-307

Тема: Ознайомлення з роботою і технологічним

 обладнанням пункту штучного осіменіння. Пропоную законспектуватис.262-273

30.04.2021р.  

Тема: Ознайомлення з роботою і технологічним  

 обладнанням пункту штучного осіменіння. Пропоную законспектувати. с.262-273

 Контрольна робота 2

                            Контрольна робота 2

1. Показники молочної продуктивності корів.

2. Поняття про лактацію.

3. Шляхи підвищення м’ясної продуктивності корів.

 

1. Поняття про породу, класифікація.

2. Природне парування, штучне осіменіння.

3. Вплив умов годівлі і утримання тварин на зрілість.

 

1. Показники м’ясної продуктивності корів.

2. Поняття про сервіс – період.

3. Шляхи підвищення молочної продуктивності корів.

 

1. Фактори впливу на кількість і якість продукції корів.

2. Поняття про період запуску.

3. Методи розведення і підбір у скотарстві

Написання контрольної роботи

Дати відповіді на запитання.

  Вибір варіантів по першій букві прізвища:

1. А…,Б…,Д …  - І варіант

2. З…,Є…, К… - ІІ варіант

3. Л…, М… О… - ІІІ варіант

4. Р…, С…, Ш… - ІV варіант

Тематична атестація!!!











20.01.2021р. 

Тема: Анатомічна будова і морфологічне оцінювання молочної залози корів. 

Законспектувати  с.25-27

Тема:    Фактори та характеристика молочної залози, сполучної та жирової тканини.

 Законспектувати  с.25-27

27.01.2021р.   

 Тема: Особливості будови вимені.  

Законспектувати  с.25-27 

 Тема:  Хімічний склад плазми крові та молока. Законспектувати  с.44-46

 

 

ІІ семестр

Основи молочної справи

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»  

*А.І.Фененко «Машинне доїння корів і первинна обробка  молока»

Я вітаю Вас з початком нової  дисципліни та хорошою співпрацею



19.02.2021р.  

Тема:  Особливості та правила одержання молока від хворих корів. 

Пропоную законспектувати  с.297-303.  Робимо висновок: що робимо з молоком хворих корів  і де їх утримують.



                                                    26.02.2021р. 

  Тема:  Первинна обробка, зберігання і транспортування молока. 



Пропоную законспектувати * с.129-136.

                                         5.03.2021р. 

 Тема: Агрегати для очищення і охолодження молока.



 Пропоную законспектувати  с.136-154.


                                        11.03.2021р.  

 Тема: Обладнання для очищення і охолодження молока.

 Пропоную законспектувати  с.136-154.

                                12.03.2021р.  

Тема: Молочна лабораторія та її обладнання. 



Пропоную законспектувати  Інтернет джерела



                              18.03.2021р.  

Тема: Молочна лабораторія та її обладнання.  Пропоную законспектувати  Інтернет джерела

                                 19.03.2021р.  

Тема: Аналіз молока  Пропоную законспектувати  Інтернет джерела


25.03.2021р.  

Тема: Визначення  чистоти,  кислотності та густини молока. Пропоную законспектувати  Інтернет джерела



 

30.03.2021р.  

Тема: Визначення  чистоти,  кислотності та густини молока. Пропоную законспектувати  Інтернет джерела

  Тема:  Принцип дії пастеризатора. Пропоную законспектувати  *с.154-158.

 


6.04.2021р.  

 Тема: Принцип дії  сепаратора. Пропоную законспектувати  *с.154-158.



 Тема: Догляд за молочним обладнанням. Пропоную законспектувати * с.175-191.


13.04.2021р.  

  Тема: Миття обладнання молочної лабораторії.Пропоную законспектувати

  Тема: Миття і дезінфекція молочного обладнання.Пропоную законспектувати


20.04.2021р. 

    Контрольна робота 1

Контрольна робота 1

                                 Дати відповіді на запитання

Вибір запитань по першій букві прізвища:

А…, Б…, Д…, З…,Є…  - 1,  5,  8, 12;

                                        К…, Л…, М…,О… - 2,  4,  6, 13;

                                        Р…, С…,Ф…, Ш… - 3,  7,  9, 14.

 

  1. Склад молока і його властивості.

  2. Залежність складу  та властивостей молока під впливом різних факторів.

  3. Роль молозива для вирощування молодняка ВРХ.

  4. Заключний масаж і машинний додій корів.

  5. Умови отримання високоякісного молока.

  6. Зоогігієнічні вимоги до утримання корів.

  7. Зоогігієнічні вимоги до доїння корів.

  8. Вимоги до молока.

  9. Миття і стерилізація молочного посуду та доїльного обладнання.

10. Особливості та правила одержання молока від хворих корів.

11. Первина обробка молока, характеристика.

12. Технологічні схеми обробки і зберігання молока.

13. Методи транспортування молока.

14. Правила зберігання молока.

15. Визначення механічної і  бактеріальної забрудненості молока

Тематична атестація!!!

  Тема: Розрахунок середнього надою на фуражну корову

Пропоную  розрахувати середньомісячний надій молока  1 та 10 корів. Інтернет джерела.

27.04.2021р.  

 Тема: Вихід вершків із молока певної жирності. Пропоную  розрахувати  вихід вершків із молока певної жирності молока  від 1корови. Інтернет джерела. 

 Тема:  Підбір корів для машинного доїння. Пропоную законспектувати * с.10-14  





15.01.2021р.

Тема: Вступ. Мета і завдання предмета. 

Законспектувати  с. 3-8

22.01.2021р. 

Тема:  Склад молока і його властивості. 

Законспектувати  с.44-46


Тема: Вплив різних факторів на продуктивність корів. Законспектувати  с.105-119

Тема: Заключний масаж і машинний додій. Законспектувати  с.25-27











«Основи анатомії сільськогосподарських тварин»

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

                                ІІ семестр

17.02.2021р. 

   Тема: Вплив плода на організм корови.       

Пропоную законспектувати  с.303-307

                                                            25.02.2021р.

   Хвороби  вагітних тварин, патологія родів. Пропоную законспектувати  с.591-595

                                                     4.03.2021р.

    Контрольна робота

Дати відповіді на запитання

Вибір запитань по першій букві прізвища:

А…,Б… Д…, З…,Є…  - 1,  5,  8;

                            К…,Л…, М…,О… - 2,  4,  6;

                                Р…, С…,Ф…,Ш… - 3,  7,  9.


1. Особливості будови тіла ВРХ у молочному скотарстві.

2. Зміни організму  молочної корови у різні періоди лактації.

3. Особливості будови органів травлення корови у молочному скотарстві.

4. Особливості будови органів кровообігу корови у молочному скотарстві.

5. Будова та особливості формування та молочної залози ВРХ.

6. Особливості формування та функціонування молочної залози ВРХ.

7. Розвиток плода ВРХ.

8. Вплив плода на організм корови.

9. Отелення корів.

Тематична атестація!!!

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  






14.01.2021р. 

  Тема:Вступ. Мета і завдання предмета. Законспектувати  с. 3-4

21.01.2021р.

Тема: Особливості будови тіла ВРХ у молочному скотарстві. Законспектувати  с.5-42

28.01.2021р.

 Тема: Особливості будови органів травлення корови. Законспектувати  с.5-42

Тема: Особливості будови  кровообігу корови. Законспектувати  с.5-42

Тема:Розвиток плода ВРХ. 

Законспектувати  с. 96-100


________________________

15.10.2020р.  

 Тема: Нервова система тварин та птиці. Органи відчуття тварин та птиці. 

 Законспектувати  с.34-37

26.10.2020р. 

 Тема:   Поняття про залози внутрішньої секреції. Функціональне значення залоз. 

  Законспектувати  с.38-40

02 .11.2020р-09.11.2020

   Тема:   Система органів сечовиділення. Органи розмноження. Шкіра та її похідні. 

 Законспектувати  с.40-44

 

«Тваринництво»

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

 

16.10.2020р.

  ЛПР- 1 Схеми випоювання телят. Відгодівля ВРХ  різними видами. 

Описати способи випоювання телят та різні види відгодівлі ВРХ.   

  ЛПР- 2 Зважування і нумерація ВРХ різними способами.

 Описати з якою метою проводять нумерацію ВРХ та які є способи зважування.

21.10.2020р.

  Контрольна робота 1   

  1. Сучасний стан тваринництва.

  2. Значення продукції тваринництва і птахівництва у харчуванні людини.

  3. Шляхи підвищення галузей тваринництва та птахівництва на сучасному етапі.

  4. Оцінка поживності кормів.

  5. Технологія приготування сіна.

  6. Технологія приготування силосу.

  7. Технологія приготування сінажу.

  8. Корми рослинного походження та їх характеристика.

  9. Корми тваринного походження та їх характеристика.

10. Хімічне консервування кормів.

11. Корми для виробництва свинини.

12. Корми для годівлі птиці.

13. Вирощування молодняку ВРХ у молочний період.

14. Вирощування молодняку ВРХ у після молочний період.

15. Особливості дорощування молодняку.

16. Вплив на відгодівлю худоби: вік, порода, стать.

Написання контрольної роботи

Дати відповіді на запитання

Вибір запитань по першій букві прізвища:

А…,Б… - 1, 5, 12;

Д…, З… - 2, 4, 6;

К…, Л… - 3, 9, 15;

М…, О… - 4, 8,1 1;

Р…,С…, - 1, 7, 12; 

Ф..,  Ш… - 4, 8, 13.

  Роботу виконати та надіслати на електронну пошту 

 
 

22.10.2020р.

 
  Тема:     Біологічні особливості свиней
 Законспектувати  с.331

28.10.2020р

 Тема :Породи свиней.  


 

 Законспектувати  с.332-342

29.10.2020

    Тема:       Утримання свиней 

 


 Законспектувати  с.370-375

 

4.11.2020р.  

   Тема:  Годівля свиней. 

 


Законспектувати  с.370-375

5.11.2020р.   

  Тема: Техніка відтворення гурту. 

 Законспектувати  с.350-369

11.11.2020р. 

  Тема:    Облік свиней. 

 Законспектувати  с.343-348

12.11.2020р. 

  Тема:   ЛПР-3 Складання раціону для відгодівлі свиней. Скласти раціон для поросят вагою 40кг  та свиней 150кг.  с.358-361

 

18.11.2020р. 

  Тема:  ЛПР-4 Мічення свиней. Ведення племінних карток. Підбір кнурів та свиноматок при відтворенні гурту.

 Описати з якою метою проводять облік свиней,та які є способи обліку

19.11.2020р. 

    Тема: Біологічні особливості птиці. 

 Законспектувати  с.378-381

25.11.2020р.   

  Тема: Утримання та розведення птиці. 

 Законспектувати  с.405-414

26.11.2020р. 

   Тема:  Виробництво харчових яєць та  м’яса птиці. Законспектувати  с.343-348

2.12.2020р.  

  Тема: ЛПР-5 Визначення порід сільськогосподарської птиці. 

Законспектувати  с.385-401.

3.12.2020р.  

  Тема:  ЛПР-6 Визначення норми годівлі сільськогосподарської птиці.

 Скласти раціон для курей.

9.12.2020р. 

  Тема:   Контрольна робота 2  

І варіант

  1. Біологічні особливості свиней.

  2. Способи утримання та годівля птиці

  3. Скласти добовий раціон  для свиней

ІІ варіант

  1. Біологічні особливості птиці.

  2. Способи утримання та годівля свиней

  3. Скласти добовий раціон для птиці

Написання контрольної роботи

Дати відповіді на запитання

Вибір варіанту по першій букві прізвища:

 

І  варіант - А…,Б… ,Д…,З…,Є…, К 

 

І І варіант - Л…, М…, О…, Р…,С…, Ф..,Ш

Тематична атестація!!!

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

«Основи зоогігієни»

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

 

23.10.2020р.

  Тема: Екологія і тваринництво. 

 


 Законспектувати  с.242-245

 

30.10.2020р.

Тема: Гігієна догляду за тваринами.  

 Законспектувати  с.345-346

 

06.11.2020р.

Тема: Гігієна догляду за тваринами.  

 Законспектувати  с.345-346

 

13.11.2020р.

Тема: Гігієна догляду за тваринами.  

 Законспектувати  с.345-346

20.11.2020р.  

 Тема:  Гігієна транспортування тварин. 

Законспектувати  с.345-346

27.11.2020р.

Тема . Контрольна робота 1

 Написання контрольної роботи

Дати відповіді на запитання.

  Вибір варіантів по першій букві прізвища:

1. А…,Б…,Д …, З…,Є… - І варіант

2. К…,Л…, М… - ІІ варіант

3. О…,Р…, С…, Ш… - ІІІ варіант

     

І варіант

1. Вплив навколишнього середовища на продуктивність  тварин і птиці

2. Зоогігієнічні вимоги до мікроклімату у фермі

3. Зоогігієнічні вимоги до  опоросу

4. Охорона природного середовища від забруднення виробничими відходами тваринництва

ІІ  варіант

1. Вплив навколишнього середовища на здоров’я  тварин

2. Зоогігієнічні вимоги до якості кормів, питної води

3. Зоогігієнічні вимоги до отелення

4. Охорона природного середовища від забруднення виробничими відходами тваринництва

ІІІ варіант

1. Вплив навколишнього середовища на здоров’я  птиці

2. Зоогігієнічні вимоги до тваринницьких  приміщень

3. Зоогігієнічні вимоги до інкубації яєць

4. Охорона природного середовища від забруднення виробничими відходами тваринництва

 

Тематична атестація!!!

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

 

«Основи  ветеринарної медицини»

Підручник: А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

26.10.2020р.  

Тема:   Вступ. Правила поведінки із хворими тваринами  Законспектувати  с.590-594

2.11.2020р.  

  Тема:   Методи обстеження хворих тварин 

 


  Законспектувати  с.595-600

9.11.2020р. 

 Тема:   Хвороба та основні патологічні процеси 

 Законспектувати  с.601-614

 

16.11.2020р.

Тема:    Хвороба та основні патологічні процеси  

 Законспектувати  с. 601-614

23.11.2020р

Тема: Хвороба та основні патологічні процеси 

 Законспектувати  с. 601-614

30.11.2020р. 

Тема:  Хірургічні хвороби  

 Законспектувати  с. 642-655

 

4.12.2020р.  

 Тема:  Хірургічні хвороби  

 Законспектувати  с. 642-655

7.12.2020р. 

 Тема: Внутрішні незаразні хвороби 

 Законспектувати  с. 656

8.12.2020р. 

.Тема:  Внутрішні незаразні хвороби  

 Законспектувати  с. 656

8.12.2020р.  

Тема: Заразні хвороби 

 Законспектувати  с. 656-679

10.12.2020р. 

  Тема: Заразні хвороби  

 Законспектувати  с. 656-679

14.12.2020р.  

  Тема: Контрольна робота  

Написання контрольної роботи

Дати відповіді на запитання.

  Вибір варіантів по першій букві прізвища:

1. А…,Б…,Д …, З…,Є… - І варіант

2. К…,Л…, М… - ІІ варіант

3. О…,Р…, С…, Ш… - ІІІ варіант

 

І варіант

1. Правила поведінки із хворими тваринами

2. Хвороби та основні патологічні процеси  у ВРХ

3. Інфекційні хвороби свиней

ІІ варіант

1. Методи обстеження хворих тварин

2. Хвороби та основні патологічні процеси  у свиней

3. Інфекційні хвороби птиці

ІІІ варіант

1. Продукти харчування та хвора тварина

2. Хвороби та основні патологічні процеси  у птиці

3. Інфекційні хвороби ВРХ

Тематична атестація!!!

 Роботу виконати та надіслати на електронну пошту  

«Машини та обладнання  на  тваринницьких фермах»

Підручник: М.С. Носов  «Механізація робіт на тваринницьких фермах»

27.10.2020р.  

Тема: Вступ. Технологічні схеми переробки кормів  Законспектувати  с.58-61




27.10.2020р. 

Тема:   Машини для переробки грубих і зелених кормів Законспектувати  с.86-95  


 

 


3.11.2020р.  

 Тема:   Машини для подрібнення соковитих кормів Законспектувати  с.77-85

 



Тема:  Машини для приготування концентрованих кормів Законспектувати  с.61-76

 



10.11.2020р.   

Тема:  Машини і механізми для теплової обробки кормів Законспектувати  с.96-122 



Тема:  Кормороздавачі 

 


 

 Законспектувати  с.123-166



10.11.2020р.  

Тема: Кормороздавачі.

 Законспектувати  с.123-166

                      Тема:   ЛПЗ -1 Кормороздавачі. Законспектувати  с.123-166

16.11.2020р.

 Тема:  ЛПЗ -1 Кормороздавачі. 

Законспектувати  с.123-166

17.11.2020р. 

Тема:  ЛПЗ -2 Обладнання для створення мікроклімату у приміщеннях.  с.343-355

 23.11.2020р. 

   Тема:  Механізація  прибирання та утилізації гною. Законспектувати  с.167-185

24.11.2020р. 

Тема:. Механізація  прибирання та утилізації гною. Законспектувати  с.167-185

                  Тема:     ЛПЗ -3. Механізація для прибирання гною с.167-185

 30.11.2020р. 

Тема:   ЛПЗ -3. Механізація для прибирання гною. с.167-185

1.12.2020р. 

 Тема:  Загальнофермерські машини та обладнання Законспектувати  с.356-365

                Тема:   Загальнофермерські машини та обладнання Законспектувати  с.356-365

7.12.2020р. 

 Тема:  ЛПЗ -4. Механізація для дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання

8.12.2020р.  

 Тема:  ЛПЗ -4. Механізація для дезінфекції та санітарної обробки приміщення і обладнання

8.12.2020р. 

   Тема:  Силові і освітлювальні проводки Законспектувати  с.123-166

8.12.2020р. 

Тема:    Електрообладнання ферм Законспектувати  с.123-166

14.12.2020р. 

  Тема: Технічне обслуговування обладнання та машин Законспектувати  с.123-166

15.12.2020р.  

 Тема:   ЛПЗ -5 Ознайомитися з правилами роботи приводних станцій, транспортерів, редукторів, автопоїлок

15.12.2020р.  

Тема:  .  Контрольна робота    

Написання контрольної роботи

Дати відповіді на запитання.

  Вибір варіантів по першій букві прізвища:

1. А…,Б…,Д … - І варіант

2. З…,Є…, К… - ІІ варіант

3. Л…, М…,О…- ІІІ варіант

             4. Р…, С…, Ш…- ІV варіант

 

  

І варіант

1.     Призначення та принцип роботи транспортера ТСН -3.ОБ.

2.     Технологічний процес  електронагрівача.

3.     Технічне обслуговування автонапувалок.

 

ІІ варіант

1.     Призначення та принцип роботи транспортера ТСН – 160 А.

2.     Силові і освітлювальні проводки.

3.     Технічне обслуговування кормоприготувальних машин.

 

ІІІ варіант

1.     Призначення та принцип роботи установки УТН -10.

2.     Захисне заземлення.

3.     Технічне обслуговування відцентрових електронасосів

ІV варіант

1.     Призначення та принципи роботи установки УС – 15.

2.     Електродвигуни.

3.     Технічне обслуговування кормових транспортерів.

 

Тематична атестація!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар