12--ф


12Ф

Основи молочної справи
Підручник: А. І. Фененко  «Машинне доїння корів і первинна обробка молока»
 

18. 03.2020р. 
 №12.   Аналіз молока - інтернет
19.03.2020р.
  №13.   Визначення чистоти, кислотності та густини молока – інтернет
24.03.2020р.
  №14.    Визначення чистоти, кислотності та густини молока – інтернет
26.03.2020р.  
 №15.  Принцип дії пастеризатора – с.128-157
   №16.  Принцип дії  сепаратора – с.128-157

31.03.2020р. 
   №17. Догляд за молочним обладнанням – с.

2.04.2020р. 

    №18. Миття обладнання молочної лабораторії – с.200-202



    №19. Миття і дезінфекція молочного обладнання – с.200-202


7.04.2020р



  


14.04.2020р.

  №21. Розрахунок середнього надою на фуражну корову –інтернет



  №22. Вихід вершків із молока певної жирностіінтернет


21.04.2020р. 

     №23. Підбір корів для машинного доїння – с.57-59 





23.04.2020р. 
 №27 - 28. Будова і робота  доїльних апаратів – с.28-56

28.04.2020р. 
 №29  Будова і робота  доїльних установок – с.66-83

30.04.2020р.
  №30  Оволодіння  правилами машинного доїння – с.57-65

30.04.2020р.  №31 Технологічні схеми обробки і переробки молока  – с.129-133

5.05.2020р
 №32  Танки-охолодники молока  – с.142-149

7.05.2020р. 
  №33-34  Будова і робота очисника-охолодника молока – с.142-149

12.05.2020р. 
 №35  Принцип дії фреонової та аміачної холодильних установок – с.150-154

14.05.2020р. 
  №36  Принцип дії фреонової та аміачної холодильних установок – с.150-154


  №37  Будова і принцип дії охолоджувально-пастеризаційної установки – с.154-158

19.05.2020р. 
 №38  Будова і принцип дії охолоджувально-пастеризаційної установки – с.154-158

21.05.2020р. 
 №39  Система ТО доїльних апаратів та обладнання для первинної обробки і переробки молока – с.175-191
 

Роботу виконати та надіслати на електронну пошту

Основи молочного скотарства

Підручник А.І. Вертійчук  «Основи тваринництва і ветеринарної медицини»

18.03.2020р. 

  №13.  Концентровані корми – с.192-200
30.03.2020р 
  №14.  Коренебульбоплоди – с.155-162


06.04.2020р
№ 15.  Відходи технічних виробництв, корми тваринного походження  – с.200-20
    №16.  Види кормів для великої рогатої худоби.
 Види кормів для ВРХ – с.276-286


  №17.  Норми годівлі та складання раціону годівлі  .
13.04.2020р. 
   №18.  Контрольна робота 1
Роботу виконати та надіслати на електронну пошту
13.04.2020р.
  №19.  Продуктивність сільськогосподарських тварин – с.251-252
21 .04.2020р. 
   №20.  Продуктивність сільськогосподарських тварин –с.251-252



27.04.2020р
  №21. Поняття про породу, класифікація порід –с.251-261

4.05.2020р. 
  №22. Методи розведення і підбір у скотарстві –с.88-95


  №23. Особливості будови тіла та масті тварин   в області –  інтернет

11.05.2020р. 
 №24. Особливості будови тіла та масті тварин   в області ––інтернет


  №25. Статева і господарська зрілість тварин –с.76-77

18.05.2020р.
   №26. Вплив умов годівлі і утримання тварин на дозрівання –с.303-307 

   
 №27. Природне парування, штучне осіменіння –с. 88-95

25.05.2020р  
  №28. Ознаки вагітності та пологи корів –с.276-286


   №29. Вирощування ремонтного молодняку –с.303-307
 01.06.2020

                     №30. Ознайомлення з роботою і технологічним обладнанням пункту штучного осіменіння –інтернет

                    №31. Ознайомлення з роботою і технологічним обладнанням пункту штучного осіменіння –інтернет

                  №32. Контрольна робота 2
Роботу виконати та надіслати на електронну пошту


Немає коментарів:

Дописати коментар